Masini de inchiriat ieftin in Romania | Masini de inchiriat in Aeroportul Bucuresti Baneasa sau OtopeniMasini de Inchiriat
 
Masini si Preturi
 
Rezervare
 
Inchirieri in Bucuresti
 
Inchirieri in Romania
 
Inchirieri in Otopeni
 
Inchirieri in Baneasa
 
Inchirieri Termen Lung
 
Inchirieri Masini Ieftin
 
Parteneri
 
Contact
Companii_Masini

Masini de inchiriat in Aeroportul Otopeni din Bucuresti

Doriti sa inchiriati o masina in Aeroportul Otopeni - Henri Coanda - din Bucuresti ?
Active Rent a Car Romania va pune la dispozitie in Aeroportul Bucuresti Otopeni o gama completa de servicii de tip "Rent a Car" : preluare - predarea masina, redactare contract, plata cu cash sau card (POS mobil) .
Actele necesare pentru inchirierea unei masini sunt : Certificat de Identitate ( CI ) sau pasaport ( original + copie ) , carnet de conducere ( original + copie ) si un card bancar ( VISA, MasterCard, AMEX ) al titularului de contract .
Pentru inchirierea unei masini in Aeroportul Otopeni este necesar sa faceti o rezervare prealabila ( on-line sau telefonic ), confirmata de compania noastra cu un Numar de Rezervare. In formularul de rezervare trebuie precizata  - pe langa datele dvs personale, masina dorita si perioada inchirierii - cursa aeriana cu care calatoriti     ( Compania Aeriana si Numarul Zborului ) precum si ora aterizarii/decolarii. Un agent de inchirieri al companiei noastre va va astepta in Aeroportul Otopeni ( intr-un loc stabilit de comun acord ) pentru a va oferi toate serviciile si informatiile de care aveti nevoie .
In functie de ora de preluare/predare a masinii se va percepe o Taxa de Aeroport cuprinsa intre 10-20 Euro, taxa ce va fi precizata in Confirmarea de Rezervare .
Suntem prezenti in Aeroportul Otopeni 24/24h pentru a va oferi cele mai bune servicii "Rent a Car" la cele mai bune preturi .

Inchiriati o masina in Aeroportul Otopeni chiar acum !2006-2011 © Copyright masini de inchiriat bucuresti Google+
Toate drepturile rezervate - coduri postale romania


Dacia Logan

Dacia Logan MCV